SERVICE &
INSTALLATIE

PASSEN OP LOCATIE

Met behulp van onze pasbus komen wij op locatie langs. Dit houdt in dat onze collega’s van Maatname, de bedrijfskleding, werkschoenen en otoplastieken bij jouw bedrijf komen aanmeten. Een groot voordeel van de pasbus is dan ook dat werknemers niet speciaal naar onze winkel hoeven te reizen om te komen passen.

Eén voor één stappen de werknemers de pasbus binnen en ontvangen persoonlijke hulp en advies bij het passen. Op deze manier kunnen wij rekening houden met de individuele wensen van de medewerkers. Alle maten en eventuele bijzonderheden worden zorgvuldig genoteerd en indien gewenst plaatsen wij deze gegevens in een klantgerichte webshop. Hierin kunnen jij en jouw medewerkers zelf de kleding bestellen.

Goed kledingadvies is belangrijk. En het is wel degelijk van belang dat medewerkers beschikken over bedrijfskleding in de juiste maat. Kleding die te groot of te klein is, werkt belemmerend en kan zelfs onveilig zijn. Een minimumoplage is niet van belang. Belangrijker is, dat elke medewerker van de juiste maat bedrijfskleding wordt voorzien.

ESD?

Electro Static Discharge, staat voor elektrostatische ontlading. De EMMA Melvin en de EMMA Max zijn onze hardlopers. 


Melvin is een hoge versie van Max en dus ook geïsoleerd tegen statische ladingen. De schoen voert statische ladingen heel efficiënt af voordat ze de kans krijgen om sterker te worden.

De lederen bovenlaag is waterafstotend en de vrijwel ondoordringbare tussenzool beschermt je voeten tegen scherpe voorwerpen. Je hoeft de schoenen niet uit te doen als je de fabriek binnenkomt of door veiligheidspoortjes gaat en dat levert je in de loop van de dag aardig wat tijdwinst op.

video-play-button

video

Uniformiteit, herkenbaarheid, bestelgemak en veilig werken staan bij ons voorop. Klik op button om de video te bekijken. 


Inmiddels voorzien wij meerdere Service & Installatie bedrijven van bedrijfskleding. Zo zijn wij preferred supplier voor INKA, ELEKTRONET & DGC. Wij hebben een aantal gespecialiseerde collega’s binnen de branche Installatie & Service. 


Nieuwsgierig naar wat zij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  1. Bescherming tijdens laswerkzaamheden en aanverwante processen
  2. Bescherming tegen warmte en vuur
  3. Elektrostatische eigenschappen
  4. Bescherming tegen chemicaliën
  5. Beschermt tegen thermisch gevaar van een elektrische vlamboog

Vest met warmte 
element

Gewatteerd vest met warmte-element van Engel Workwear. Met één klik wordt het vest binnen een paar seconden extra warm, er zijn drie warmte instellingen mogelijk. Hoewel het vest een warmte-element heeft, kan het toch in de wasmachine worden gewassen. Inclusief een powerbank die voor het wassen moet worden verwijderd. 


Verkrijgbaar in de maten S t/m 4XL.