LOGISTIEK &
TRANSPORT

De Logistiek & Transportsector moet werken aan slimme vervoers­middelen om vervuiling en opstoppingen in drukke gebieden zoals steden tegen te gaan. Om de vervuiling nog meer tegen te gaan zijn slimme innovaties nodig, wij vinden dat de bedrijfskleding hierin zeker niet mag achterblijven. 


Wij beschikken over een ruim assortiment aan bedrijfskleding die goed voor het milieu is. Denk hierbij aan basics gemaakt van 100% biologisch katoen of jeans waarbij gebruik is gemaakt van meer dan 50% gerecyclede jeans. 

ELKE GROENE STAP IS ER ÉÉN! 

HEB JIJ ONZE PASBUS MET ZONNEPANELEN

GESPOT?

Met onze pasbus verbruiken wij minder stroom door het gebruik van de zonnepanelen die op het dak van de bus zijn gemonteerd. Bedankt zon! 

COFRA GREEN FIT COLLECTIE

De Cofra Green Fit collectie is zeer geschikt voor logistieke medewerkers die veel lopen en geven jou juist energie in plaats van dat al het lopen energie kost. Deze comfortabele schoenen zijn ademend, vocht absorberend en beschikken over een veilige verharde neus. Wist je dat een paar schoenen uit 9 gerecyclede plastic flesjes bestaat? 


Stap verder naar een duurzame toekomst!


video-play-button

VERHOOGDE BOETES niet
naleven Arbowet

Op de werkvloer krijg je te maken met verschillende veiligheidsrisico’s. Om de risico’s te verkleinen bestaat er de Arbowet waar bedrijven zich aan moeten houden. In deze wet staat onder andere beschreven dat een organisatie een risico-inventarisatie (RI&E) moet hebben waarin onder andere vermeld moet worden of er wel eens een ongeval heeft plaatsgevonden, wat er allemaal fout zou kunnen gaan en wat er gedaan wordt om het risico op ongevallen te verkleinen. Wanneer er geen risico-inventarisatie is opgesteld kunnen de boetes oplopen tot €4.500,-!


Verklein de risico’s met behulp van Persoonlijke BeschermingsMiddelen!Jelle den Boer is onze PBM specialist en voorziet je graag van alle in’s en out’s op het gebied van Persoonlijke BeschermingsMiddelen.

WAARUIT BESTAAT JOUW COLLECTIE PBM?

Welke middelen er niet in jouw kast mogen ontbreken hangt natuurlijk een beetje van jouw specifieke werkzaamheden af, maar de meest belangrijke Persoonlijke BeschermingsMiddelen zijn:

  • Bril (mogelijk op sterkte)
  • Gehoorkappen / oordoppen (op maat gemaakt)
  • Helm (in diverse kleuren)
  • (veiligheids)handschoenen

JEANS

Het merendeel van de stretch collectie van CrossHatch bevat bijna 70% gerecyclede materiaal van pre consumer tot post consumer denims. Hiermee bespaar je tot wel 4600 liter water per kg/stof, pesticiden en meststoffen. Iedere broek draagt bij aan verduurzaming, lagere Co2 uitstoot en energieverbruik is een belangrijk onderdeel. 

De broeken beschikken over een innovatief track en trace-systeem. Door de QR code te scannen die aan de binnenzijde van de jeans zit worden alle spelers weergegeven van vezelleverancier tot jeans producent, percentage gerecycled materiaal en de besparing.