Finding the key is just the beginning

Donderdag 3 oktober zijn wij aanwezig geweest op het Trinity Purchasing Event, een event voor iedereen binnen de hotelsector. Dit jaar stond het thema ‘duurzaamheid’ centraal met als slogan ‘FINDING THE KEY IS JUST THE BEGINNING’. 

Horeca & 
Hotellerie

Herman van Keulen was op het event aanwezig om iedereen binnen de hotelsector over onze innovatieve en duurzame producten te informeren.
"We merken dat steeds meer bedrijven de noodzaak voelen om stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid. De beurs ademde dit jaar duurzaamheid. In samenwerking met Trinity hebben wij dit jaar de goodiebags verzorgd, welke zijn gemaakt van oude bedrijfskleding en textiel door I-DID. Een deel van de kleding die bij ons retour komt sturen wij door naar I-DID. Zij maken van de kleding en het textiel een vilt waarvan tassen, accessoires en interieurproducten worden gemaakt. Bij binnenkomst ontvingen de bezoekers de tas die zij gedurende dag konden vullen met diverse giveaways.


Mede dankzij deze tas werd bij veel mensen de interesse rondom duurzaamheid meteen getriggerd en hebben wij veel bezoekers verder kunnen informeren over alle mogelijkheden die er zijn, zoals het bedrijfskledingmerk From Scratch, Wear2 en het recyclen en scheiden van oude bedrijfskleding. Wij kijken terug op een geslaagd event.”

“De beurs ademde dit jaar duurzaamheid."

Snel en efficiënt bedrijfskleding bestellen. Met een bedrijfsspecifieke webshop is dat geen enkel probleem.Wij richten de webshop in zoals jij dat wilt. Je kunt daarbij kiezen uit talloze persoonlijke instellingen en opties.


Onder ander Ibis hotels, Amrath en Huis ter Duin maken gebruik van de webshop. Gemak dient de mens. 

HOP HOP NAAR DE WEBSHOP

Brownies &
downies 
in het

Nieuw

De toppers Brownies & DownieS Woerden zijn in het nieuw gestoken. Tijdens de officiële opening van ons nieuwe bedrijfspand waren de toppers voor het eerst te zien in de nieuwe kleding. De nieuwe kleding ziet er net zo goed uit als alle lekkere hapjes!