industrie, chemie
& offshore

De offshore windindustrie is vol in ontwikkeling. Met het aanwijzen van drie nieuwe gebieden op de Noordzee door het kabinet, komen er de komende jaren meer windparken bij. Niet alleen de markt groeit, ook de technische ontwikkelingen volgen zich snel op.

Volgens het regeerakoord moet er tussen 2024 en 2030 in totaal 7 gigawatt aan energie door windparken op zee worden geproduceerd. Dankzij alleen de windturbines die de komende jaren nieuw worden geplaatst gaat als het goed is in totaal al 6,1 gigawatt aan electriciteit opgewekt worden. Inclusief de oude windparken moet deze doelstelling haalbaar zijn! 

Chemisch reinigen

Om te zorgen dat de door jouw gedragen bedrijfskleding zo lang mogelijk netjes blijft bieden wij logo’s die industrieel wasbaar en chemisch te reinigen zijn. Wij zijn OEKO-TEX ® - 100 gecertificeerd, dat is een wereldwijd consistent, onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor ruwe, half afgewerkte en afgewerkte textielproducten op alle verwerkingsniveaus, evenals gebruikte accessoires.

Om er zeker van te zijn dat jouw kleding zo lang mogelijk mooi blijft bieden wij een speciale wasservice. Ook werken wij met transfaste logo’s met een moderne uitstraling op bijvoorbeeld poloshirts, sweaters, T-shirts, broeken en jassen. Deze kunnen gewassen worden tot maximaal 90 graden Celsius. 

Meer weten? Neem hier een kijkje! 

Chemisch reinigen 

Niet chemisch reinigen

wasservice

safety+ 
winterjack

EN 20471 klasse 2

  • Dubbele knopenlijst
  • Membraam tegen binnendringend vocht
  • Vlamvertragende reflectiebanden
  • Antistatisch 
  • Details die voorkomen dat vonken zich vastzetten

KWALITEIT

31% Polyester, 28% Modacryl, 20% Viscose, 20% Aramide, 
1% Antistatische vezel, 320g/m²


MAAT

XS - 4XL