DUURZAAm, circulair
& sociaal

iedere groene stap is er één!

De weg naar een duurzame en circulaire wereld is lang, máár, iedere stap is er één! Wij zijn dan ook trots op de stappen die wij dit jaar gezet hebben door ons nieuwe duurzame en circulaire pand in Woerden te betrekken.

Wist je dat?

1.

De scheidingswanden tussen de bureaus gemaakt zijn van vilt dat bestaat uit afgedankte bedrijfskleding

2.

In de kantine duurzame picknicktafels staan die gemaakt zijn in een sociale werkplaats

3.

De warmte / koude bron 80% aan energieverbruik bespaart

4.

De lantarenpalen op het buitenterrein voor 50% uit bedrijfskleding bestaan

5.

Er 111 Coca Cola flesjes zijn gebruikt per plastic stoel in onze kantine

6.

Onze pasbus op zonnepanelen werkt

Oud & nieuw

Elektrische auto's

Na al deze stappen kunnen de auto's natuurlijk niet achterblijven. De kans is groot dat jij binnenkort één van de elektrische Groenendijk Bedrijfskleding auto's tegen komt onderweg (inclusief nieuwe bedrukking!).

Heb jij er al één gespot?!

They see me rollin'

Er is niet alleen aan duurzaamheid en circulariteit gedacht. Wij hebben in het nieuwe pand een nieuw rollenbaansysteem in gebruik genomen om de orders nog efficiënter te verwerken. Hiermee gaan onze orders automatisch langs afdelingen die een bewerking doen aan de betreffende order. Op weg naar bijvoorbeeld de bedrukkingsafdeling komt de order langs de plateaulift, waarin alle logo’s zijn opgeslagen. Hierdoor komen de juiste logo’s én het juiste aantal logo’s automatisch bij de order terecht.

Sociaal

Ook het sociale vlak vinden wij erg belangrijk. Tijdens de opening van het nieuwe bedrijfspand hebben de toppers van Brownies en Downies Woerden alle gasten voorzien van heerlijke hapjes en drankjes en in ons magazijn steken verschillende medewerkers van Fermwerk de handen uit de mouwen. En ook zij ondersteunen regelmatig bij diverse evenementen die wij organiseren, Fermwerk is tenslotte onze buur op de Carrosserieweg.