Natuurbeheer & Groenvoorziening

Het kan vriezen, het kan dooien...

Als werknemer in natuurbeheer of de groenvoorziening heb je te maken met diverse weersomstandigheden, van +35 graden en zon tot soms wel -15 graden en een pak sneeuw. De juiste bedrijfskleding helpt om jouw werkzaamheden zo prettig en comfortabel mogelijk uit te voeren.


Om de groene sector daadwerkelijk groen te houden bieden wij verschillende duurzame kledingpaketten van ENGEL Workwear aan. De Galaxy collectie biedt optimaal comfort, functionaliteit en veiligheid voor industrie en ambachten. Het merk bestaat uit een brede selectie jacks, vesten (ook met capuchon), t-shirts en zowel korte als lange werkbroeken.


Het is niet raar wanneer je de kleding na werktijd eigenlijk gewoon lekker aan wilt houden. Ook voor de dames biedt de Galaxy collectie diverse modieuze en comfortabele kledingstukken.

BRR

ANTI-TEEK KLEDING

Wanneer je in de zomer veel in de buitenlucht werkt is de kans op een tekenbeet extra groot. In Nederland komen jaarlijks ruim 1 miljoen tekenbeten voor met als gevolg het risico op onder andere de ziekte van Lyme en TBE. Gelukkig bestaat er teekwerende kleding. Veel boswachters, vissers en politiemedewerkers dragen al teekwerende kleding.

Voordelen

1.

De kleding heeft een uitstekende pasvorm

2.

De kleding blijft tot ruim 80 wasbeurten beschermd

3.

Beschikbaar in veel verschillende modellen en maten


  • De norm NEN-8333 begin 2018 is gelanceerd?
  • Er in Nederland jaarlijks 1 miljoen mensen door een teek gebeten worden?
  • Ongeveer 2 op de 1000 mensen de ziekte van Lyme krijgt na een tekenbeet?
  • De ziekte van Lyme sinds 2009 een erkende beroepsziekte is?

Wist je dat?


een greep
uit ons assortiment

Wanneer je veel buiten werkt en veel moet knielen is een lange broek aan te bevelen.
De broeken van Engel Workwear zijn onder andere speciaal ontwikkeld met het oog op hoveniers en bieden natuurlijk plek voor kniebeschermers.


In de koude maanden is buiten ook genoeg te doen. Ook hierbij is goede kleding natuurlijk belangrijk. Het lichaam moet de warmte kunnen vasthouden, maar de werknemer moet ook niet drijfnat worden van het zweet. Een winterjack laat het lichaam ademen en is daarmee een goede keus.