Beveiliging
& toezicht

Boa congres

Op 2 oktober waren wij wederom aanwezig tijdens het BOA event in Apeldoorn. Tijdens het BOA congres hebben wij de nieuwste BOA handboei geshowd. Wij zijn namelijk één van de exclusieve hoofdleveranciers van deze nieuwe BOA handboei! 


Afgelopen zomer is de nieuwe boei voor het eerst in gebruik genomen. Hij is 30 procent lichter dan de klassieke stalen handboei, aangezien hij niet van staal en aluminium is gemaakt maar van magnesium, roestvrij staal en kunststof. De sterkte blijft natuurlijk onveranderd. De boeien weerstaan een trek- en drukkracht van minimaal 300 kilo. 

Landelijke regeling voor bewapening van boa’s

Buitengewone opsporingsambtenaren (boa’s) zijn zo vaak het slachtoffer van lichamelijk geweld dat ze verdedigingsmiddelen nodig hebben, zoals pepperspray en eventueel een wapenstok. Dat vindt nu ook minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid, die hiervoor een landelijke regeling heeft opgesteld.


Nog dit jaar wordt de nieuwe regeling voor de uitrusting en bewapening van boa’s opgesteld.

new! 

Wij zijn één van de exclusieve hoofdleveranciers van de nieuwste BOA handboei! 

Steeds meer vrouwen in de beveiliging

Het aantal vrouwen in de beveiligingsbranche is de afgelopen drie jaar met vijf procent gestegen blijkt uit onderzoek van de jaarlijkse branchescan uitgevoerd door de Nederlandse Veiligheidsbranche.


Ben jij één van die powervrouwen? Wij leveren een passend én vrouwelijk uniform op maat zodat jij comfortabel maar vrouwelijk jouw werk uit kunt voeren.

Ons BOA-uniform is te zien in de nieuwe promo video van Syntus Utrecht! 

de bus is zo
gek nog niet! 

Van kostuum tot aan een worker met softshell en polo, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij beschikken over een breed assortiment waar veilig werken voorop staat.


Bij de uitstraling van uw medewerkers speelt gezag en de herkenbaarheid van uw huisstijl een belangrijke rol. De juiste uniformkleding ondersteunt uw gezag en helpt uw medewerkers bij de uitvoering van een functie met hoge verantwoordelijkheid. Wij hebben voor u een passende oplossing. 

uitstraling