DETAIL- & GROOTHANDEL

Voor elke afdeling een passende outfit, IN één stijl!

Binnen een supermarkt zijn veel verschillende afdelingen te vinden. Zit je de hele dag achter de kassa of moet je regelmatig de koeling bijvullen? Dan heb je andere specifieke wensen op het gebied van bedrijfskleding.

Bedrijfskleding op maat, custom made door onze Designer. Wij kunnen al uw wensen en ideeën, mede dankzij onze eigen designer, feilloos vertalen in een uniek ontwerp. Met hoogwaardige service en maatwerk van tekentafel tot kledingkast.

"Ik begeleid het ontwerptraject van A tot Z. Al bij het eerste gesprek schuif ik aan en mijn taak zit er pas op als het product is uitgeleverd."

Peter Schijvens
Designer Groenendijk Bedrijfskleding

  • Veel plastic mandjes in de supermarkt gemaakt
    worden van granulaatkorrels
  • Dat wij deze granulaatkorrels kunnen maken van
    gerecycled polyester
  • En het polyester op deze manier dus nieuw leven
    ingeblazen wordt

Wist je dat:

GRANULAATKORRELS

chicago

Dankzij het gebreid textiel bovenwerk en de Nano Carbon Composiet beschermneus is Chicago bijzonder licht en comfortabel. Ideaal voor werkplekken waar veiligheid én langdurig draagcomfort topprioriteiten zijn. 


De TPU GripForce® Easy Twist loopzool biedt maximale grip, is slijtvast en in hoge mate recyclebaar.


Chicago straalt pure sportiviteit uit en is ontworpen voor de performance én de looks.video-play-button

"Wij zijn gestart met een  rollenbaansysteem, zo kunnen wij de orders nog efficiënter verwerken." 

Wat doe jij aan Duurzaamheid?!

Dit jaar hebben Nederlandse supermarkten nieuwe afspraken gemaakt om in 2025 een vijfde minder verpakkingsmaterialen in de supermarkten te hebben liggen. 


Ook moet 95% van de verpakkingen herbruikbaar zijn en de helft van het plasticverpakkingsmateriaal moet gemaakt zijn van gerecycled plastic.


Én het papier en karton dat gebruikt wordt moet 100% gecertificeerd zijn.

Duurzame Kleding 

Binnen de detail en groothandel branche worden meer stappen genomen ter verduurzaming van de branche. Er wordt niet alleen gewerkt aan het terugdringen van het plasticgebruik, ook wordt er steeds meer gebruik gemaakt van elektrische auto's. En zo zijn er nog tal van andere dingen die jij kunt doen of wellicht al doet op het gebied van verduurzaming! 


Maar heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe duurzaam jullie bedrijfskleding is of hoe duurzaam jullie hiermee omgaan? Sluit dit wel aan bij alle stappen die jullie zetten op dit gebied? Het is zonde om op dit onderdeel de genomen stappen weer te niet te doen.  

Textile Point

Al enkele jaren doen wij onderzoek naar hoe kleding beter gerecycled kan worden zodat de grondstof weer bruikbaar is voor nieuwe kleding.


Het TextilePoint retoursysteem is een praktisch en compact inzamelpunt voor alle kleding. Het bestaat uit een verrijdbare houder met groene zakken dat bij een organisatie wordt geplaatst. Het is een middel om gebruikte bedrijfskleding efficiënt in het recyclingproces op te nemen. Afhankelijk van het product wordt het gerecycled tot de meest hoogwaardige optie.