Hospitality & Receptie

Een eerste indruk kun je niet over doen. Als host of receptionist ben je vaak het eerste visitekaartje van een bedrijf. In een dergelijke functie is het belangrijk er representatief uit te zien. Een verzorgd uiterlijk draagt hieraan bij. Van kostuum tot accessoire, alles is van belang om een klant in stijl te verwelkomen.

DETAILS

Een goedpassend kostuum is van groot belang om het werk met plezier uit te kunnen voeren. Met behulp van een passende sjaal of stropdas voeg je net dat geen toe wat jouw organisatie uniek en herkenbaar maakt.

DUURZAAM, RECYCLEBAAR
& CIRCULAIR

Met een eerlijk verhaal en slimme innovaties verleggen wij de grenzen in de traditionele markt voor bedrijfskleding. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van onze circulaire bedrijfskledinglijn From Scratch. Hierin gaan we ‘From Scratch’ zorgvuldig om met onze grondstoffen en halen we de bedrijfskleding aan het einde van hun levenscyclus weer op. Deze wordt vervolgens tot aan het laatste stiksel gerecycled tot grondstoffen die weer in andere producten, zoals een stoel, bruikbaar zijn.

video

video-play-button

Al kennis gemaakt met ons label From Scratch? Van kostuums tot workwear, speciaal op maat voor jou. 

‘Developed with care, produced responsible, to be circular.’

Waar gaan die mooie benen heen?

Om te zorgen dat er een goed verzorgt stel benen onder de jurk tevoorschijn komt geven wij de dames een aantal tips voor de juiste panty:

  • Zorg dat de panty niet te groot of juist te klein is
  • Draag in de winter een dikkere panty dan in de zomer, deze zorgt niet alleen voor meer warmte maar ook voor meer stevigheid
  • Let op bij het aantrekken van de panty dat je geen haken aan je nagels of sieraden om hebt die kunnen blijven haken aan de pantyHeld op sokken

Oké vooruit, laten we de mannen niet vergeten... Af en toe mag er best iets meer risico worden genomen bij het dragen van een kostuum of driedelig pak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paar nette maar vrolijke Happy Socks om jouw outfit uniek te maken.