Wij proberen de wisselwerking tussen de verschillende type leveranciers zo goed mogelijk te coördineren. We werken altijd direct samen met de confectionair, maar niet altijd met de toeleveranciers van bijvoorbeeld de knopen. Dit hangt af van hoe specifiek wij een product zelf willen vormgeven en wat de confectionair aanbiedt.

Onze productontwikkelaars zijn voortdurend op zoek naar de beste, mooiste en duurzaamste grondstoffen. Wanneer er een concreet product tot stand komt gaan de inkopers aan de slag. Zij zorgen ervoor dat alles wordt besteld, volgens planning wordt geleverd en een duurzame relatie ontstaat.

Onze ruim 200.000 producten worden wereldwijd gemaakt

Het grootste deel van ons assortiment is afkomstig van merkleveranciers. Het overige deel produceren wij in eigen beheer. In de onderstaande kaart zijn de producielanden weergegeven.

De vaak bewuste ondoorzichtigheid door leveranciers zorgt voor risico's in de toeleveranciersketen. Van een aantal leveranciers (producten) hebben wij de keten volledig in beeld, dit aantal uitbreiden is een doelstelling in 2019.


Klik op de knoop voor tekst en uitleg.

CHINA | Waterdichte kleding, (softshell-)jassen, werkbroeken, t-shirts, poloshirts, sweaters, accessoires

VIETNAM | Waterdichte kleding, werkbroeken, sportkleding, (softshell-)jassen

SLOWAKIJE | kostuums, pullovers, GORE-TEX jassen

BULGARIJE | kostuums, werkbroeken, jassen

MACEDONI√č | overhemden, blouses 

TURKIJE | poloshirts, t-shirts, sweaters, fleecevesten, sportkleding