Goede vakmensen
en optimale service!

SERVICE &
INSTALLATIE

In de service- en installatiebranche staan dit jaar belangrijke uitdagingen op de agenda: het vinden van goede vakmensen en het bieden van een optimale klantenservice. Om de klanten in alles te kunnen voorzien, is het bij wisselende klussen handig om verschillend gereedschap en bijvoorbeeld je telefoon bij je te steken. Bij het uitzoeken van bedrijfskleding voor de installatie- en servicebranche is het dus belangrijk dat de kledingstukken zijn aangepast aan deze eisen. Denk hierbij aan diverse hulpmiddelen zoals lussen, zakken en banden. Maar ook aan broeken met verstevigde kniezakken en shirts en jassen die veel bewegingsvrijheid bieden. Maar naast draagcomfort is het ook erg belangrijk om professionaliteit uit te stralen.

KPN


De monteurs van KPN rijden sinds 2012 in werkkleding geleverd door Groenendijk Bedrijfskleding. Wat zegt KPN eigenlijk over haar bedrijfskleding? “Onze monteurs lopen iedere dag in werkkleding. Ze dragen van zichzelf letterlijk alleen een onderbroek. De bedrijfskleding is dus heel belangrijk voor de monteurs en ze zijn er erg trots op."

De Attitude-collectie van HAVEP werd onlangs uitgebreid met de Attitude jeans. Deze jeans werkt prettig door het zeer sterke en ademende stretchdoek in de knieholtes. Daarnaast is de broek uitgerust met veel handige extra’s, zoals allerlei (afsluitbare) zakken voor verschillende gereedschappen, een D-ring en reflecterende accenten. De jeans heeft een goede pasvorm voor zowel mannen als vrouwen en laat de grenzen tussen werkkleding en casual kleding vervagen.


HAVEP vindt transparantie erg belangrijk. Voor de Attitude jeans werken ze daarom samen met het Nederlandse certificatiesysteem Remokey. Hun REMO-label toont welke weg het materiaal in een kledingstuk heeft afgelegd. Het Remo-Label vertelt je onder anderen wat het percentage aan gerecycled materiaal is, waar het kledingstuk werd gemaakt en hoeveel energie, water en CO2 elke stap van de productie heeft gekost. Deze jeans bestaat maar liefst uit 66% gerecycled katoen!DEZE STOERE JEANS DRAAG
JE MET EEN GOED GEVOEL!

EMMA - MAX

De metaalvrije schoen Max van EMMA is ideaal voor logistiek en elektronica. Je hoeft de schoenen niet uit te doen als je de fabriek binnenkomt of door veiligheidspoortjes gaat en dat levert je in de loop van de dag aardig wat tijdswinst op. Het microfiber bovenwerk is makkelijk te onderhouden, zorgt voor goede ondersteuning van de voet en is tegelijkertijd zacht, soepel en comfortabel. Je blijft de hele dag heerlijk fris, dankzij Hydro-Tec® antibacteriële voering, Emma's unieke innovatie voor droge voeten. De TPU GripForce® Easy Twist loopzool biedt maximale grip, is slijtvast en in hoge
mate recyclebaar.

STAY COOL!

Installatiebedrijven hebben het tegenwoordig maar druk. Door vergrijzing, verduurzaming en de technologische ontwikkelingen die sneller gaan dan ooit, neemt het belang van installateurs toe. Allemaal mooie kansen en groeiende markten om op in te spelen. Een positief perspectief! Maar hoe houden we ons hoofd koel in drukke tijden? Nu de zomer langzaam weer dichterbij komt, hebben we hier een aantal praktische tips om ook in hoge temperaturen fit te blijven!


EET FRUIT

Tijdens het zweten verlies je niet alleen het nodige vocht, maar ook zouten die aangevuld moeten worden. Gelukkig bestaan er genoeg fruitsoorten die dit weer kunnen aanvullen. Watermeloen, appels, mango, bananen, aardbeien, frambozen en blauwe bessen zijn uitstekend afkoelvoedsel.


DRINK THEE

De hitte van thee zorgt voor een tijdelijke verhoging van je lichaamstemperatuur. Daar reageert je lichaam op door snel je interne thermostaat lager te zetten.

kleed luchtig

Kies voor luchtige kleding waarin je vrij kunt bewegen. Of ga nog een stapje verder. Dit t-shirt van Tricorp is voorzien van UV-bescherming! Het shirt heeft een beschermingsfactor van maar liefst UPF 50+ en weert 98% van de UV-straling. Hij is gemaakt van 50% polyester en 50% CoolDry. De vochtafvoerende CoolDry stof maakt het shirt extra ademend. Zo blijf je langer fris en haal je het beste uit iedere zonnige werkdag!

Krimpt en verkleurt niet in de was!