DETAIL- & GROOTHANDEL

HOE BEREID JIJ JE VOOR
OP DE TOEKOMST?


De detail- en groothandel zijn in fundamentele verandering. Digitalisering, veranderend klantgedrag en versterkte concurrentie spelen daar een belangrijke rol in. Waar liggen kansen? Wat zijn de economische vooruitzichten? En welke ontwikkelingen gaan de wereld van detail- en groothandel veranderen?

Je werkkleding is je persoonlijke visitekaartje die bijdraagt bij de herkenbaarheid van je bedrijf. Zo kun je gaan voor een product van de plank of een special, speciaal voor jou gemaakt! 

"Een belangrijke stap vooruit: de eerste circulaire veiligheidsschoenen ter wereld!"

Wanneer is een werkschoen circulair? Dat wil zeggen dat ze volledig te recyclen zijn en alle grondstoffen 100% worden hergebruikt. Bijvoorbeeld in meubels, bouwmaterialen én in nieuwe veiligheidsschoenen. Elke groene stap is er één!

De veters zijn van Gerecyclede PET-flessen en gaan langer mee dan gewone veters.

FIFO

Heeft u ooit wel eens gehoord van First In First Out? 

Dit houdt in dat wat er als eerste in gaat, er ook als eerste uit moet. Zo zit het ook met werkschoenen voor uw medewerkers. Het is belangrijk in deze branche waar medewerkers veel lopen, dat ze op het werk voorzien zijn van goede werkschoenen. Het is belangrijk dat wanneer de schoenen versleten zijn of niet meer lekker zitten, je deze schoenen vervangt voor nieuwe werkschoenen. 

Het is in uw branche zeer belangrijk dat u comfortabel en veilig aan het werk kunt. De juiste werkschoenen zorgen dat u met plezier naar het werk gaat. 

VOORDELEN VOOR U

Van moderne snits en kwaliteitsmaterialen tot een echt uniek en eigen ontwerp van de hand van onze Designer, Peter Schijvens.

Maar waarom kies ik nu voor een eigen ontwerp bij Groenendijk Bedrijfskleding? 

7

voordelen voor u zetten wij op een rijtje! 

  1. Uniek design
  2. Kwaliteitscontrole
  3. Maatwerk van A tot Z 
  4. Gebruikerservaring
  5. Duurzaam & milieubewust
  6. Allround fabrikant
  7. Advies in grondstoffen (doeken, ritsen, knopen, etc)

Voor een belastingvrije verstrekking van uw werkkleding bent u verplicht om elk kledingstuk te voorzien van een logo.  

LOGOVERWERKING

Bij Groenendijk Bedrijfskleding kunt u kiezen uit verschillende soorten bedrukkingen en of borduringen. Wij adviseren u graag bij de keuze voor de perfecte logoverwerking. Niet alle soorten bewerkingen zijn namelijk geschikt voor op uw bedrijfskleding. Ook heeft de manier van wassen een grote invloed op de logoverwerking.

"Wij bieden altijd een perfect passende oplossing!"