Natuurbeheer & Groenvoorziening

By Engel Workwear

Voor iedere natuurliefhebber...

Niets is zo wisselend als het weer. Ben je werkzaam in het natuurbeheer of de groenvoorziening? Dan kun je dat beamen. Van prachtige warme zomers tot een vochtige herfst, van waterkoude winters tot de frisse lente. Als je buiten werkt, heb je te maken met de meest uiteenlopende weersomstandigheden. De juiste bedrijfskleding biedt een optimale bescherming tegen deze weerstypen.


Hoveniers, boswachters, gemeentewerkers; mensen die in natuur- en bosbeheer, tuinbouw of een andere groenvoorziening werken, dragen werkkleding en veiligheidsschoenen. De gewoonte dat werkkleding voor bijvoorbeeld hoveniers groen hoort te zijn, verliest terrein. Vandaag de dag kies je voor functionele bedrijfskleding dat past in jouw uitstraling.


Daarbij zijn schoenen vaak het ondergeschoven kind als het gaat om werkkleding. Terwijl de juiste werkschoen ontzettend belangrijk is als het gaat om bijvoorbeeld veiligheid. En een goede werkschoen kan een groot verschil maken in het professionele totaalplaatje.

een greep uit ons ASSORTIMENT

WIST JE DAT?

De meeste kou in het lichaam van de grond komt?

Steek jij ook je nek uit?

Innovatieve en duurzame bedrijven die door samenwerken krachten bundelen. Daar geloven wij in. Wij geloven niet in de standaard. Niet in één product voor iedereen. Wij geloven in oplossingen op maat en we ontwikkelen ons tot specialist in werk en veiligheidskleding. Voor Groenendijk Bedrijfskleding en HAVEP is een klant niet zomaar een klant, maar wij gaan graag een partnership met jou aan. Echte verandering kun je alleen samen realiseren. Samen helpen we jouw duurzame bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Wij geloven dan ook echt dat we een duurzame toekomst niet moeten afwachten, maar zelf moeten maken. Wij denken mee over hoe het juiste product zo spoedig mogelijk op de juiste plaats komt en begrijpen de urgentie van een bestelling. Zo kunnen onze klanten, samen met ons, iedere dag beter worden.

Wat te doen bij een tekenbeet?

Het tekenseizoen is weer begonnen! Wij geven alvast wat tips.

  • Verwijder de teek zo snel mogelijk. Neem een pincet waarmee je de kop
    van de teek kunt vastpakken. Laat het lichaam van de teek altijd met rust. 
  • Pak de teek vervolgens zo dicht mogelijk bij de huid aan zijn kop vast en
    trek hem er langzaam uit, zonder te draaien. Ontsmet het beetwondje
    vervolgens met 70% alcohol of jodium. Houd daarna tot twee maanden de huid rondom de beet in de gaten. Kijk goed of er een rode kring of vlek op de huid ontstaat en of je koorts, hoofdpijn of gewrichtspijn krijgt.
  • Ga naar de huisarts als je een rode ring of vlek ontdekt, of als je één van de genoemde klachten hebt. Vertel je huisarts op welke datum je bent gebeten.

Meer weten? Bekijk hier de video!