LOGISTIEK &
TRANSPORT

Binnen de branche Logistiek & Transport is er een grote afwisseling aan werkomstandigheden. Een magazijnmedewerker heeft met andere werksituaties te maken dan een chauffeur en dus zullen beiden op verschillende wijze aangekleed worden.


Mix & Match

by Cottover

Duurzame transport

Een mooi voorbeeld van duurzame logisitiek is Cityhub. Dit bedrijf bundelt goederenstromen van verschillende ondernemingen op één locatie aan de rand van de stad. En legt de last-mile af met duurzame transportmiddelen...


Maar waarom dan geen duurzame bedrijfskleding?


Voor iedereen die het liefst gewoon in een spijkerbroek naar het werk gaat, is er ook een duurzame spijkerbroek gemaakt van 66% recyclede demin. Dit demin is grotendeels snijafval uit verschillende ateliers. De katoenvezel in dit snijafval is nog lang genoeg om nieuw garen van te maken en dus zonde om weg te gooien. Deze jeans is stijlvol, praktisch en natuurlijk net zo sterk als je huidige spijkerbroek. Dezelfde kwaliteit, maar dan duurzaam geproduceerd. Liever geen duurzame spijkerbroek aan, maar wel interesse in lekker even sporten na een dagje op de vrachtwagen of in het magazijn?  Boks tegen een boxingbag gemaakt van snijafval van bedrijfskleding!

BOKS!

De weg naar
een betere toekomst

Het verkeer in de binnenstad wordt steeds drukker en gemeenten leggen het gebruik van vervuilende voertuigen aan banden. Bovendien zijn groenere voertuigen - zoals de fiets - in een binnenstad vaak sneller dan de auto. Daarom bezorgt PostNL in de steden met groene voertuigen, zoals de elektrische bakfiets. Dit is niet alleen sneller en een stuk beter voor het milieu, maar helpt ook fileproblemen en geluidsoverlast te verminderen.


Zoals je ziet wil PostNL een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en het milieu. Daarom zetten ze de zoektocht continu voort naar nieuwe slimme én duurzame manieren om brieven en pakketten te bezorgen en op te halen.


DOOR WEER EN WIND


Logistieke medewerkers en transportmedewerkers werken in alle soorten weersomstandigheden. Daar hoort ook de juiste bedrijfskleding bij. Wij, als Groenendijk Bedrijfskleding, kunnen dankzij ons uitgebreide assortiment bedrijfskleding bieden voor alle weersomstandigheden.

Wist je dat?

De Zweedse vrachtwagenbouwer Volvo heeft de eerste elektrische vrachtwagens afgeleverd. Twee bedrijven in Zweden namen afgelopen week de eerste exemplaren van de Volvo FL Electric in gebruik.