EDUCATIE & OVERHEID

Heeft u weleens gedacht aan het borduren van uw logo?

Wij als Groenendijk bieden geborduurde schuifpassanten, logo's, riemlussen etc. voor representatieve bedrijfskleding voor overheidsinstellingen en andere takken van dienstverlenende sectoren. Wij weten als geen ander dat er slechts enkele seconden voor nodig zijn om een goede eerste indruk te maken. 

DAMES

Het ruime assortiment dameskleding biedt voldoende keus om alle vrouwelijke medewerkers professioneel in het nieuw te steken. Van chique kokerrok tot comfortabele damensschoen; het assortiment van Groenendijk Bedrijfskleding is eindeloos. 

Professionaliteit
& zelfvertrouwen

Hoe strik jij je veters?

Kijk eens naar de schoenen: waarmee zijn ze gestrikt? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de veters te gebruiken die geleverd zijn bij de schoenen, maar dat hoeft niet. Kijk eens naar een paar veters die passen bij de kleur van jouw bedrijf.

POLYESTER/ KATOEN

De reden dat men deze stofcombinatie creëert, is om van beide stoffen de positieve kenmerken te mengen. Een veel voorkomende samenstelling in blouses en overhemden is 45% polyester en 55% katoen. Het zorgt voor meer vormvastheid. Het product is sterker en kreukt minder dan 100% katoen. Door polyester blijft de kleur zijn vastheid behouden. Wastip | 30°

ECC Couture komt met een nieuwe lijn overhemden met toffe prints! 

Volg jij een opleiding in de beveiligingsbranche?

OPLEIDING

Voor de BOA's in de openbare ruimte domein 1 hebben wij een kledinglijn conform VNG-richtlijnen. Kleding conform richtlijnen kan niet gedragen worden door mensen die de opleiding tot Handhaver Toezicht en Veiligheid volgen of werken binnen de Toezicht en Veiligheid anders dan domein 1. 


Voor deze kledingdragers hebben wij een ander pakket die uitstekend geschikt is! Zoals op de afbeelding hiernaast. Hier zie je twee pakketten die goed ingezet kunnen worden bij verschillende opleidingen binnen de beveiligingsbranche.