Sfeerimpressie

front office &
Back office

Een representatieve medewerker is een belangrijk gezicht voor uw organisatie en vaak de eerste persoon die uw klant ontmoet.


Een verzorgt uiterlijk draagt bij aan een goede eerste indruk. Van kostuum tot accessoire: Groenendijk levert met zorg én op maat gemaakte kleding om uw klant in stijl te verwelkomen.


Housekeeping

Bij Groenendijk weten we dat de kleding voor de housekeeping altijd comfortabel dient te zitten met voldoende bewegingsvrijheid. Daarnaast is het belangrijk om de kleding een frisse uitstraling te geven.

Food & Beverage

Groenendijk specialiseert zich al jaren in bedrijfskleding voor de horeca. De mogelijkheden op dit gebied zijn eindeloos, zodat u de kleding perfect kunt laten aansluiten bij uw bedrijf. Uw bedieningspersoneel is aangenaam herkenbaar en het visitekaartje van uw onderneming.

Technische dienst

In verschillende situaties en bij wisselende klussen is het handig om uw gereedschap en telefoon bij u te kunnen steken. Onze werkkleding is op deze eisen aangepast met diverse hulpmiddelen, zoals lussen, zakken en banden. Dankzij de hoge productkwaliteit gaat deze kleding een flink aantal klussen mee!

Keukenbrigade

Groenendijk Bedrijfskleding heeft alle trends in huis, van ambachtelijk wit en zwart tot modern. De pasvormen variëren en zijn ook getaileerd verkrijgbaar voor dames en heren.