MAATNAME

Uw medewerkers kunnen de kleding altijd bij ons komen passen, of we komen naar uw bedrijfslocatie voor een persoonlijke passessie.


De maatgegevens van uw medewerkers worden beschikbaar gesteld door middel van de bedrijfsgebonden webshops die wij voor u kunnen maken.

atelier

Wij bieden de mogelijkheid om de kleding door ons te laten aanmeten. Soms is alsnog een kleine aanpassing nodig, zoals het inkorten van de broekspijpen. 


Onze coupeuses hebben jarenlange ervaring en weten precies wat een drager verlangt van zijn of haar bedrijfskleding.

Een pantalon, rok of colbert moet lekker zitten en goed om het lichaam passen. 

persoonlijke webshop

Snel en efficiënt bedrijfskleding bestellen. Met een bedrijfsspecifieke webshop is dat geen enkel probleem. Wij richten zo’n webshop in zoals u dat wilt. U kunt daarbij kiezen uit talloze eigen instellingen en opties.

Kleding bedrukken

Bij Groenendijk kunnen wij vrijwel alle kleding voorzien van bedrukking of borduring.


Wij hebben alle faciliteiten om kleding te bedrukken in eigen huis. Onze bedrukkingsafdeling huist in een productiehal van 500m² en beschikt over moderne apparatuur. Van de kleding die wij van een opdruk voorzien, wordt ongeveer 90% voorzien van een zogenoemde transfer.

Logistiek

De logistiek rond bedrijfskleding kan heel wat hoofdbrekens opleveren. Zeker als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft. Wij verzorgen de levering van kleding graag zoals u dat wilt. We kunnen de bestelling bijvoorbeeld verpakken per medewerker en bezorgen op verschillende (thuis)adressen.

kwaliteit

Voor ons staat voorop dat uw bestelling van de juiste kwaliteit is én op het juiste moment wordt geleverd. Daarom werken we bij Groenendijk volgens het ISO 9001 kwaliteitssysteem. Dit betekent dat we in onze processen verschillende controlemomenten hebben ingebouwd. 

Kleding borduren

Uw naam of logo op uw bedrijfskleding borduren. Dat geeft extra uitstraling. Zeker als gekozen wordt voor de professionele borduring van Groenendijk.


We kunnen dit volledig in eigen huis verzorgen op onze afdelingen borduur en atelier. Deze afdelingen hebben 250 m2 ter beschikking en werken met moderne apparatuur.